Slagerij Gysels uit Schoten biedt een ruime keuze aan bereide maaltijden, perfect voor wie weinig tijd heeft maar toch lekker en gezond wil eten. Onze bereide maaltijden zijn een uitkomst voor drukke dagen of wanneer je simpelweg geen zin hebt om te koken, maar wel van een huisbereide maaltijd wilt genieten. Onze traiteurgerechten zijn altijd kraakvers en bereid met lokale producten.

Korte keten

Parking voor de deur

Vacuümverpakkingen

Smaakvol

Huisbereid

Eerlijk

Makkelijk

Ben je op zoek naar bereide maaltijden van de hoogste kwaliteit?

Snel en lekker eten met onze bereide maaltijden

Voor de heerlijkste bereide maaltijden ben je bij onze traiteur op de juiste plaats. Al onze producten zijn afkomstig van lokale boeren en worden met de grootste zorg door ons huisbereid. Dit garandeert dat je bij ons altijd kunt rekenen op versheid en pure, authentieke smaken. Ons assortiment omvat klassiekers zoals spaghettisaus, videe en vers stoofvlees, bereid volgens traditionele recepten die je doen denken aan de keuken van grootmoeder. Naast deze vaste waarden bieden we ook een uitgebreid assortiment aan seizoensgerechten en bijgerechten aan, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Ben je op zoek naar een lekkere bereide maaltijd voor 2 personen voor een intiem diner? Of heb je interesse in voedzame gerechten voor 4 personen voor het hele gezin? Wij hebben voor elk wat wils. Laat je verrassen door onze culinaire creaties en geef jezelf en je dierbaren een moment van puur genot.

Bezoek onze winkel en bestel

Wil je ons volledige aanbod aan bereide maaltijden en verse salades ontdekken? Kom dan langs in onze slagerij aan de Villerslei 134 in Schoten. Hier vind je niet alleen heerlijke traiteurgerechten, maar ook een warm welkom en professioneel advies. Voor extra gemak kun je jouw favoriete gerechten ook online bestellen en op een gewenst tijdstip ophalen. Zo ben je altijd verzekerd van een snelle, smakelijke maaltijd zonder wachttijd. Geef je over aan de verleiding en proef het verschil van onze huisbereide specialiteiten vandaag nog!