Als traiteur in Schoten staat Slagerij Gysels garant voor culinaire verwennerij op maat. Onze traiteurgerechten zijn ideaal voor wie wil genieten van huisgemaakte gerechten zonder zelf uren in de keuken te staan. Wij bieden een breed scala aan maaltijden aan die zowel traditioneel als innovatief zijn, perfect voor elke gelegenheid.

Korte keten

Parking voor de deur

Vacuümverpakkingen

Smaakvol

Huisbereid

Eerlijk

Makkelijk

Ben je op zoek naar traiteurgerechten van de hoogste kwaliteit?

Heerlijke huisgemaakte gerechten bij onze traiteur

Bij onze traiteur vind je heerlijke bereide maaltijden die met liefde en zorg zijn gemaakt. Onze producten, afkomstig van lokale boeren, worden door ons huisbereid, wat zorgt voor een ongeëvenaarde versheid en pure, authentieke smaken. Onze traiteur is al sinds 1886 een gevestigde waarde in Merksem, Schilde en Schoten, en staat bekend om zijn authentieke recepten die doen denken aan de keuken van grootmoeder. We bieden klassiekers aan zoals vers stoofvlees en kalfsfricassee, bereid volgens traditionele methoden die onze gerechten een uniek karakter geven. Daarnaast hebben we ook steeds heerlijke seizoensgerechten in ons aanbod. Ben je op zoek naar een bereide maaltijd voor 2 personen voor een intiem diner? Of zoek je een maaltijd voor 4 personen voor een gezellige familieavond? Wij hebben de perfecte optie voor jou. Onze traiteurservice zorgt ervoor dat je altijd een smaakvolle en voedzame maaltijd op tafel kunt zetten, zonder stress.

vlees met prijzen

Kom langs en ontdek al onze gerechten

Ben je geïnteresseerd in onze traiteurgerechten? Kom dan langs bij onze slagerij aan de Villerslei 134 in Schoten. Hier kun je ons volledige aanbod aan traiteurgerechten ontdekken en de perfecte maaltijd kiezen voor jouw volgende diner of familiefeest. Voor jouw gemak bieden we ook de mogelijkheid om online te bestellen. Daarnaast kunnen we de gerechten diepvriesproof verpakken, zodat je op elk gewenst moment van onze heerlijke maaltijden kunt genieten. Ontdek alle gerechten van onze traiteur en kies je favoriet!