Ons Verhaal
Slagerij Gysels staat voor
Smaakvol
Ontdek hoe écht vlees smaakt dankzij ons premium kwaliteitsvlees.
Huisbereid
Proef de liefde waarmee we al onze lekkernijen bereiden. Homemade, best made
Eerlijk
Haal het lekkerste en eerlijkste vlees in huis, dankzij onze ‘korte keten’. We werken rechtstreeks samen met lokale boeren die hun vee met de grootste zorg behandelen.
Makkelijk
Kies voor jouw gemak. Parkeren voor de deur? Dat kan perfect. Je weekinkopen doen? We geven je alles vacuümverpakt en/of diepvriesproof mee als je dat wenst.
De historie
Slagerij Gysels is al sinds 1886 een gevestigde waarde in het Antwerpse, en ver daarbuiten. Een familietraditie om trots op te zijn.
1886
François Gysels start met zijn beenhouwerij in Merksem. Kwaliteit en service primeren vanaf dag 1. Hij bouwt het uit tot een zaak met naam en faam in de regio en ver daarbuiten.
1950
1950 Louis Gysels neemt de zaak over van zijn vader en bouwt het familiebedrijf verder uit tot een begrip in de regio. Slagerij Gysels staat sindsdien bekend als ‘de betere slager’.
1980
De vierde generatie is aan zet met Tom, Eric en Luc Gysels aan het roer.
1991
De drie broers openen een tweede winkel in Schilde.
2009
De zaak in Merksem sluit de deuren, de broers Luc en Eric concentreren zich op de Slagerij in Schilde.
2014
Philippe Gysels opent slagerij Gysels Antwerpen. Daarmee zet hij de vijfde generatie in.
2022
’t Slagerke in Schoten wordt overgenomen en omgedoopt tot Slagerij Gysels.
“Na mijn hogere studies sloeg ik aanvankelijk een andere richting in, maar het slagerijleven was nooit ver weg. Meer nog: het bleef borrelen. Als kind zag ik mijn vader, grootvader en nonkels met grote gedrevenheid aan het werk in de slagerij. En werd de liefde voor het vak én lekker eten me met de paplepel ingegeven. We zijn écht een familie van levensgenieters. Dat inspireerde en motiveerde me om de opleiding Culinair Traiteur/Slager te gaan volgen en ook mijn handen in het levenswerk van mijn familie te zetten. Als papa hoop ik diezelfde passie aan mijn eigen kinderen door te geven. De passie voor ambacht, lekker eten en het leven. Zo puur mogelijk.”
philippe gysels