Vers stoofvlees kopen in Schoten doe je bij Slagerij Gysels. Dit traditionele gerecht, diepgeworteld in onze Belgische culinaire cultuur, vraagt om de beste ingrediënten en een zorgvuldige bereiding om de rijke smaken volledig tot hun recht te laten komen. Onze familiezaak bestaat al bijna 150 jaar en heeft door de decennia heen ons recept voor stoofvlees volledig op punt gesteld, zodat wij je nu het lekkerste stoofvlees kunnen aanbieden.

Korte keten

Parking voor de deur

Vacuümverpakkingen

Smaakvol

Huisbereid

Eerlijk

Makkelijk

Ben je op zoek naar vers stoofvlees van de hoogste kwaliteit?

Gemakkelijk genieten met ons vers stoofvlees

Bij onze traiteur maken we het je gemakkelijk om te genieten van heerlijk vers stoofvlees. Onze producten, afkomstig van lokale boeren, worden met de grootste zorg door ons bereid. Dit garandeert niet alleen de versheid, maar ook de pure, authentieke smaken die je verwacht van een gerecht met zo’n rijke traditie. Sinds 1886 zijn we een gevestigde waarde in het Antwerpse, bekend om onze authentieke recepten die herinneren aan de keuken van grootmoeder. Bij ons vind je niet alleen vers stoofvlees, maar ook een scala aan heerlijke bijgerechten die je maaltijd compleet maken. Van smeuïge puree tot knapperige frietjes en verse groenten, we hebben alles in huis om van jouw stoofvleesmaaltijd een feest te maken.

Geniet van de authentieke smaak van stoofvlees

Wil je zelf de authentieke smaak van ons vers stoofvlees ervaren? Kom dan langs bij onze slagerij aan de Villerslei 134 in Schoten. Hier kun je niet alleen ons stoofvlees kopen, maar ook kennis maken met ons uitgebreide assortiment aan bereide maaltijden en bijgerechten. Voor jouw gemak bieden we ook de mogelijkheid om online te bestellen en je bestelling op een door jou gekozen tijdstip op te halen. Zo hoef je niet te wachten en ben je altijd verzekerd van een snelle en heerlijke maaltijd. Bovendien kunnen we het stoofvlees diepvriesproof verpakken, zodat je ook op een later moment van onze ambachtelijke kwaliteit kunt genieten. Verwen jezelf en je dierbaren met het beste stoofvlees van Schoten en omgeving!