Bereide maaltijden voor 2 personen kopen in Schoten doe je bij Slagerij Gysels. In ons drukke bestaan is het een verademing om te kunnen genieten van een maaltijd die met liefde en vakmanschap is bereid, zonder zelf tijd in de keuken te hoeven spenderen. Onze bereide maaltijden voor 2 personen bieden de perfecte oplossing voor een gezellige avond thuis.

Korte keten

Parking voor de deur

Vacuümverpakkingen

Smaakvol

Huisbereid

Eerlijk

Makkelijk

Ben je op zoek naar bereide maaltijden van de hoogste kwaliteit?

Eenvoudig genieten met onze bereide maaltijden voor 2 personen

Onze bereide maaltijden voor 2 personen zijn een toonbeeld van gemak en smaak. Alle producten zijn afkomstig van lokale boeren en met de hand bereid door ons team, wat resulteert in bereide maaltijden die uitblinken in versheid en authentieke smaken. Onze traiteur, al sinds 1886 een begrip in de regio, staat garant voor recepten die generaties lang zijn gekoesterd en verfijnd. Van klassiekers zoals stoofvlees tot kalfsfricassee, onze huisbereide gerechten zijn ideaal voor wie wil genieten van een traditioneel Belgische keuken zonder de rompslomp van het koken. Ze zijn perfect voor een romantisch diner of een ontspannen avond thuis. Voor grotere gezelschappen, zoals gezinnen, bieden we ook bereide maaltijden voor 4 personen of meer aan.

Maak het jezelf gemakkelijk met onze huisbereide gerechten

Wil je zelf de kwaliteit en het gemak van onze bereide maaltijden voor 2 personen ervaren? Bezoek dan onze slagerij aan de Villerslei 134 in Schoten. Hier kun je ons uitgebreide aanbod aan traiteurgerechten ontdekken en de ideale maaltijd uitkiezen voor jouw volgende diner. Voor extra gemak kun je ook online bestellen en je bestelling ophalen op een moment dat het jou uitkomt. We bieden zelfs de mogelijkheid om de gerechten diepvriesproof te verpakken, zodat je op elk gewenst moment kunt genieten van onze heerlijke maaltijden.