Gourmetvlees kopen doe je natuurlijk bij Slagerij Gysels in Schoten. Gourmetten is de perfecte manier om met familie of vrienden gezellig aan tafel te genieten van kleine, verfijnde gerechtjes. Ons gourmetvlees, zorgvuldig geselecteerd en bereid, staat garant voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Korte keten

Parking voor de deur

Vacuümverpakkingen

Smaakvol

Huisbereid

Eerlijk

Makkelijk

Ben je op zoek naar vers gourmetvlees van de hoogste kwaliteit?

De lekkerste feestmaaltijd met ambachtelijk gourmetvlees

Bij onze slagerij vind je heerlijk gourmetvlees dat elke feestmaaltijd naar een hoger niveau tilt. Ons vers vlees, afkomstig van lokale boeren, wordt met liefde door ons zelf bereid. Dit garandeert niet alleen de versheid, maar ook de pure, authentieke smaken die je zoekt in een gourmet. Onder onze populairste soorten gourmetvlees vallen malse steaks, sappige kipfilet, heerlijke varkenshaas en smaakvolle lamslapjes. Daarnaast bieden we ook lekkere vleesalternatieven aan voor vegetariërs en veganisten, zodat elke gast kan genieten van de gourmetervaring. Als traiteur bieden we bovendien een scala aan heerlijke bijgerechten aan die je gourmet compleet maken, van verse slaatjes tot ambachtelijke sausjes. Bij ons staat kwaliteit voorop, zodat jij en je gasten kunnen genieten van een onvergetelijk feestmaal.

vlees met prijzen

Ontdek ons ruime aanbod voor de gourmet

Wil je zelf het verschil proeven? Kom dan langs bij onze winkel aan de Villerslei 134 in Schoten. Hier kun je ons volledige aanbod aan gourmetvlees ontdekken en de ideale selectie maken voor jouw volgende gourmetavond. Mocht je het druk hebben, geen zorgen, je kunt je gourmetvlees ook online bestellen en op een door jou gekozen moment ophalen. Zo hoef je niet te wachten en ben je verzekerd van een snelle en gemakkelijke voorbereiding van je feestmaal. Met voldoende parking vlak voor de deur is jouw bezoek aan ons zowel gemakkelijk als aangenaam. Maak van jouw gourmet een feest met ons ambachtelijke gourmetvlees!