Vleessla kopen in Schoten doe je bij Slagerij Gysels, waar we weten hoe we jouw boterham kunnen transformeren in een culinair genot. Vleessla, een tijdloze klassieker onder het broodbeleg, biedt een heerlijke combinatie van fijngehakt vlees en smeuïge mayonaise, perfect voor elke lunch of snelle snack. Onze ambachtelijke benadering zorgt ervoor dat elke portie vleessla een rijke en pure smaak heeft.

Korte keten

Parking voor de deur

Vacuümverpakkingen

Smaakvol

Huisbereid

Eerlijk

Makkelijk

Ben je op zoek naar verse vleessla van de hoogste kwaliteit?

De lekkerste vleessla kopen voor op de boterham

Als je verlangt naar de lekkerste vleessla voor op je boterham, dan ben je bij onze slagerij op de juiste plaats. Onze vleessla wordt met zorg bereid, met vleeswaren die rechtstreeks afkomstig zijn van lokale boeren. Dit garandeert niet alleen de versheid, maar ook de pure, authentieke smaken die onze producten kenmerken. Wij maken onze vleessla volgens een huisbereid recept dat zorgt voor een ongeëvenaarde smaakervaring. Naast vleessla bieden we ook een breed assortiment aan andere overheerlijke salades aan, waardoor je voldoende afwisseling hebt voor op je boterham. Denk bijvoorbeeld aan onze authentieke préparé, een ander topproduct dat je zeker moet proberen.

Bezoek onze winkel voor kwaliteit en smaak

Wil je zelf de kwaliteit en smaak van onze vleessla ervaren? Kom dan langs in onze winkel aan de Villerslei 134 in Schoten. Hier kun je niet alleen onze vleessla kopen, maar ook kennismaken met ons volledige aanbod aan huisgemaakte charcuterie. We bieden tevens de mogelijkheid om online te bestellen. Je kunt je bestelling vervolgens op een door jou gekozen tijdstip ophalen, zodat je niet hoeft te wachten. Als familiebedrijf dat al vijf generaties lang vakmanschap en passie voor goede producten overdraagt, garanderen we je de beste recepten en een ongeëvenaarde service. Ontdek het zelf en maak van elke maaltijd een feestmaal met onze vleessalade!