Bij Slagerij Gysels te Schoten ontdek je een verfijnde selectie van charcuterie, perfect voor iedere gelegenheid. Charcuterie is bij ons niet zomaar een broodbeleg; het is een ware passie, een vakmanschap dat wij met trots uitdragen. Elk stuk charcuterie in onze winkel belooft uitzonderlijke kwaliteit en smaak.

Korte keten

Parking voor de deur

Vacuümverpakkingen

Smaakvol

Huisbereid

Eerlijk

Makkelijk

Ben je op zoek naar charcuterie van de hoogste kwaliteit?

Ontdek de rijkdom van onze huisbereide charcuterie

Het geheim van een heerlijke boterham, dat is zonder twijfel de verse, huisbereide charcuterie van onze slagerij. Al ons vlees is afkomstig van lokale boeren, waardoor we je steeds de versheid en kwaliteit kunnen garanderen die je verdient. Onze toonbank pronkt met klassiekers zoals paté, kalfsworst, en hesp, elk bereid met een ambachtelijke zorg die je smaakpapillen zal verrassen. We bieden daarnaast een scala aan verse salades voor op je boterham, die je lunch omtoveren tot een feestmaal. Onze préparé, een favoriet onder onze klanten, is elke keer weer een hit dankzij de versheid en rijke smaak. Of je nu op zoek bent naar traditionele charcuterie of innovatieve recepten, bij ons vind je altijd iets naar jouw smaak.

Kom langs en ervaar onze kwaliteit

Ben je benieuwd geworden naar ons uitgebreide assortiment aan verse charcuterie en andere lekkernijen? Wij nodigen je van harte uit in onze winkel aan de Villerslei 134 in Schoten. Hier kun je niet alleen kennismaken met onze producten, maar ook genieten van persoonlijk advies en een warm onthaal. Onze charcuterie is tevens online te bestellen en op een door jou gekozen moment op te halen. Zo ben je altijd verzekerd van onze verse en kwalitatieve producten, zonder wachttijd. Kom langs en laat je verleiden door de authentieke smaken van onze ambachtelijke charcuterie!