BBQ-vlees kopen in Schoten doe je bij Slagerij Gysels. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, begint het te kriebelen: tijd voor een barbecue. Goed BBQ-vlees is hierbij essentieel, en daarom bieden wij enkel het beste van het beste aan. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan alle voorkeuren te voldoen, of je nu houdt van traditioneel gegrild vlees of op zoek bent naar iets bijzonders.

Korte keten

Parking voor de deur

Vacuümverpakkingen

Smaakvol

Huisbereid

Eerlijk

Makkelijk

Ben je op zoek naar BBQ-vlees van de hoogste kwaliteit?

Ambachtelijk BBQ-vlees kopen met pure smaken

Wanneer je ervoor kiest om BBQ-vlees te kopen bij onze slagerij, kies je voor ambachtelijk bereid vlees met pure smaken. Al ons vlees is afkomstig van lokale boeren en wordt met zorg door ons bereid. Dit zorgt ervoor dat je bij ons steeds kunt rekenen op versheid en authentieke smaken die je BBQ naar een hoger niveau tillen. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan populair BBQ-vlees: van sappige steaks en smaakvolle ribbetjes tot heerlijke worsten en gemarineerde kippenbouten. In de winter kun je dan weer bij ons terecht voor speciaal gourmetvlees, ideaal voor een gezellige avond. Bovendien bieden we de mogelijkheid om je BBQ-vlees vacuüm te laten verpakken, wat de versheid verlengt en ervoor zorgt dat je vlees langer houdbaar blijft. Zo ben je altijd voorbereid op een spontane BBQ.

vlees met prijzen

Ontdek ons aanbod in de winkel

Ben je benieuwd geworden naar ons volledige aanbod aan BBQ-vlees? Kom dan langs bij onze winkel aan de Villerslei 134 in Schoten. Hier kun je niet alleen ons assortiment ontdekken, maar ook genieten van persoonlijke service en advies voor jouw perfecte BBQ. Wil je liever vooraf bestellen? Dat kan eenvoudig online, waarna je je bestelling op een door jou gekozen tijdstip kunt ophalen. Bovendien is er voldoende parking vlak voor de deur, wat je bezoek aan ons nog gemakkelijker maakt. Maak van je volgende BBQ een onvergetelijk moment met het beste BBQ-vlees!